Connect with us

O firmă din Iași este singurul ofertant la licitația pentru refacerea pasajului subteran Frumoasa

Local

O firmă din Iași este singurul ofertant la licitația pentru refacerea pasajului subteran Frumoasa

Firma BMS Holding Enterprise este singura societate care a depus o ofertă la licitația organizată de către Primăria Iași pentru reabilitarea pasajului pietonal subteran, valoarea estimată a contractului fiind de circa un milion de lei.

Compania a fost înființată în 2019, iar anul trecut a raportat o cifră de afaceri de 1,6 milioane lei, un profit de aproape 700.000 lei și un număr mediu de 12 angajați. Una dintre lucrările de anul trecut ale firmei a vizat reabilitarea unei grădinițe și extinderea creșei de pe raza comunei Aroneanu. Contractul, încheiat în mai 2020, are o valoare de 1,1 milioane lei, fără TVA.

Pasajul ar urma să arate ca în această imagine (randare preluată din proiectul tehnic)

Dacă oferta financiară va fi acceptată de către Primărie, atunci firma ieșeană va avea la dispoziție maximum 12 luni pentru refacerea pasajului. Amintim că pasajul asigură subtraversarea căii ferate între cartierul Nicolina, de pe strada Libertății și zona Frumoasa, pe stradela Cetățuii. Lungimea totală a pasajului ajunge la 40 metri.

Important de știut este că, pe timpul lucrărilor, pasajul nu va fi închis circulației pietonale. „Execuția lucrărilor în pasaj se va face pe 2 tronsoane longitudinale delimitate de un perete fals astfel încât în timp ce pe primul tronson lucrările de execuție sunt în desfășurare pe cel de-al doilea să se desfășoare circulația pietonală”, se arată în documentația de atribuire a contractului.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top