Connect with us

O nouă licitație lansată în relație cu SRU Iași: serviciile de publicitate au un cost record

macheta spital regional iasi

Proiecte publice

O nouă licitație lansată în relație cu SRU Iași: serviciile de publicitate au un cost record

Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii de Sănătate (ANDIS) a lansat o licitație pentru servicii de publicitate (campanii de informare publică) în cazul tuturor celor trei spitale regionale de urgență (Iași, Cluj și Craiova), valoarea totală a contractelor (procedura e împărțită pe trei loturi) fiind de 4,2 milioane lei).

În cazul SRU Iași, valoarea estimată este de 1,4 milioane lei, fără TVA. Contractul prevede servicii de conștientizare și informare publică: promovare, publicitate, organizare evenimente, realizarea materialelor de informare și alte servicii tangențiale.

„Promovarea proiectelor se va face odată cu începerea activităților de construcție propriu-zise (faza 2) și vor continua pe perioada construcției”, se arată în caietul de sarcini. La spitalul din Iași, lucrările vor începe pe 19 aprilie, dar este vorba despre faza 1, respectiv cea de organizare de șantier și lucrări pregătitoare.

În ceea ce privește construcția propriu-zisă, licitația, cu un contract de 1,8 miliarde lei, este în desfășurare, iar ofertele vor fi deschise în prima parte a lunii aprilie. „Perioada estimată pentru execuția contractului de servicii este de 54 de luni, cu posibilitatea extinderii până cel târziu la 31.12.2029”, se mai precizează în caietul de sarcini aferent serviciilor de promovare.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top