Connect with us

Primul studiu serios de circulație la Iași? Primăria plătește 500.000 lei pe documentație

Local

Primul studiu serios de circulație la Iași? Primăria plătește 500.000 lei pe documentație

Primăria organizează o licitație pentru identificarea unei firme care să realizeaze un studiu de circulație la nivelul orașului, documentație care va face parte din noul Plan Urbanistic General (PUG). Contractul are o valoare estimată la 500.000 lei, fără TVA.

„Studiul se efectuează pe întreg Municipiul Iași (incluzând zona necesară extinderii intravilanului Municipiului Iași). Zonele de interes pentru Municipiul Iași sunt: zona centrală, zona Mănăstirii Galata, zona Mănăstirii Cetățuia și zona Mănăstirii Frumoasa, zona Copou, Sărărie, Socola, Bucium – care vor fi tratate cu prioritate”, se arată în caietul de sarcini.

Așa-numitele „zonele de interes” au fost nominalizate în contextul în care Primăria are în derulare/pregătire licitații pentru întocmirea și de planuri urbanistice zonale în cazul acestora, documentații care vor face parte, de asemenea, din noul PUG.

Potrivit caietului de sarcini, termenul de finalizare a studiului este de 180 de zile de la semnarea unui contract în acest sens. Studiul va cuprinde 4 elemente fundamentale:

  • analiza critică a traficului actual și optimizarea rețelei de transport în comun
  • prognoza dezvoltării circulației
  • terapia circulației
  • concluzii

Calculul privind fluxul de trafic actual va fi realizat inclusiv pentru biciclete. În documentul de mai jos, puteți consulta toate cerințele impuse de autoritatea contractantă pentru realizarea studiului:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top