Connect with us

Proiectul Greenfield Copou va fi derulat de o companie nouă cu aliați locali

Investiții private

Proiectul Greenfield Copou va fi derulat de o companie nouă cu aliați locali

Dezvoltatorul proiectului Greenfield Copou a decis înființarea unei noi societăți care să gestioneze proiectul imobiliar cu zeci de blocuri de pe Viticultori, alături de alte investiții imobiliare din zona Moldovei pe care le are în plan în următorii ani.

Potrivit unui comunicat de pe bursă, Impact Developer & Contractor a înființat compania Impact Alliance Moldova, acest demers făcând din strategia de dezvoltare a grupului de firme. Noua societate are construcțiile ca principal obiect de activitate.

Un lucru interesant: noua companie are sediul social pe str. Aurel Vlaicu 76A, adresă la care figurează mai multe companii ale omului de afaceri Giani Canschi (Daroconstruct, Geprocon etc.). Va intra Canschi în proiectul Impact? În context, amintim că, în ultima vreme, omul de afaceri a arătat că intenționează să investească în imobiliare: are deja un proiect în avizare pe str. Aeroportului (blocuri) și, recent, a început să cumpere proprietăți cu potențial imobiliar (vezi cazul RADEF din Păcurari).

„După integrarea constructorului RCTI și înființarea propriei companii de arhitectură și design în 2022, Impact continuă procesul de integrare pe verticală prin înființarea Impact Alliance Moldova, compania de construcții ce va gestiona proiectul Greenfield Copu din Iași și alte proiecte pe care grupul le va dezvolta în regiune”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, noua compania va construi proiecte rezidențiale de mari dimensiuni, va utiliza forță de muncă locală și va achiziționa materiale și servicii de la furnizori locali, ceea ce va duce la crearea unui întreg ecosistem economic în zonă, generând venituri la bugetul local.

„Grupul Impact are în portofoliu companii care dezvoltă proiecte rezidențiale de anvergură în marile orașe din țară și care oferă clienților servicii integrate de administrare și mentenanță a proprietăților, de brokeraj de credite, design interior și servicii de închiriere a imobilelor.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top