Connect with us

Lucrările la Kaufland Galata încep anul acesta: proiectul va fi aprobat la finalul săptămânii

Aici va fi construit noul magazin

Investiții private

Lucrările la Kaufland Galata încep anul acesta: proiectul va fi aprobat la finalul săptămânii

Kaufland va începe lucrările la un nou magazin, în Galata, în prima parte a acestui an, în condițiile în care, vineri, 3 februarie, Consiliul Local (CL) va aproba investiția, iar emiterea autorizației de construire este mai mult o formalitate în acest caz.

APIX.ro a scris în premieră despre acest proiect acum 2 ani, înainte de întocmirea unui plan urbanistic zonal de către beneficiar. Noul supermarket va fi construit pe un teren de circa 17.000 mp care este delimitat de şos. Iaşi – Voineşti (la nord) şi de Aleea Strugurilor (la sud).

Pe acest teren va fi construi noul magazin: zona este una în plină dezvoltare cu blocuri nou construite în ultimii ani și altele care sunt în pregătire sau în fază de construire

Amintim că, anul trecut, compania a inaugurat magazinul din Tătărași, pregătește un alt magazin în zona Fortus, iar anul acesta ar urma să înceapă lucrările în Miroslava la cel de-al treilea centru logistic Kaufland din țară.

Centrul comercial va fi deservit de 222 locuri de parcare supraterane, dintre care 4 locuri de parcare au stație de încărcare mașini electrice, 8 locuri pentru persoane cu dizabilități și 6 locuri pentru mamă și copil.

„La nivelul unității administrativ-teritoriale, prin noua investiție se aduc beneficii pentru locuitori (ca o consecință socială), atât prin realizarea complexului comercial, care va deservi local zona, cât și prin amenajările peisagere de „curățire” a zonei acum neamenajată și lăsate în paragină, cât și prin noile reglementări rutiere și semnalistică rutieră pe care investiția o va aduce”, se precizează în PUZ.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top