Connect with us

Proiectul imobiliar de la Moara de Foc a ajuns în etapa de dezbatere publică

Investiții private

Proiectul imobiliar de la Moara de Foc a ajuns în etapa de dezbatere publică

Proiectul inițiat de omul de afaceri Marian Crețu la Moara de Foc a ajuns în faza de dezbatere publică: cei interesați pot participa la Primărie, pe 14 iulie, pentru a cunoaște intențiile investitorului.

APIX.ro a scris în premieră despre acest proiect în luna februarie 2020: proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) nu a fost schimbat între timp.

Potrivit proiectului, sunt propuse patru imobile înalte (8 și 9 etaje) și alte două clădiri cu regim mic de înălțime. Complexul din Păcurari va avea două funcțiuni principale: rezidențială și hotelieră.

„În prezent terenul este în intravilan, prin PUZ se propune realizarea unei construcții cu funcțiune de hotel și locuință, cu un regim de înălțime de 2S+P+M+8+9E(retras). Realizarea invesțitiei este oportună și importantă pentru zona în care se află amplasamentul, în concluzie propunem avizarea și aprobarea Planului Urbanistic Zonal. Este necesară extinderea utilităților, amenajarea corespunzătoare a căii de acces prin crearea unui profil stradal corespunzător în incinta terenului studiat”, se arată în proiectul de PUZ.

Proiectul va fi implementat prin intermediul firmei Indiana SRL a lui Marian Crețu. Terenul pe care este propusă investiția are o suprafață de aproape 3.000 mp și, în prezent, pe cea mai mare parte a acestuia funcționează restaurantul Moara de Foc. Din PUZ reiese că restaurantul va fi demolat.

Noile clădiri propuse vor ocupa maximum 50% din suprafața terenului, fiind vorba despre patru blocuri, toate având două niveluri în subteran, parter și mezanin –  două cu 8 etaje și două cu 9 etaje. Alte două construcții vor avea un regim mic de înălțime: două niveluri în subteran, parter și mezanin. 

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top