Connect with us

PUZ în avizare: bloc de 11 etaje în CUG

Terenul pe care va fi construit imobilul de locuințe

Investiții private

PUZ în avizare: bloc de 11 etaje în CUG

O firmă „de casă” a municipalității construiește un bloc de 11 etaje în CUG. Amplasamentul este pe un teren liber de construcții, vizavi de fostul sediu administrativ al combinatului Fortus. Dezvoltatorul este compania Into SRL, din Târgu Frumos, condusă de un arhitect, care, în ultimii ani, s-a remarcat prin contracte încheiate cu Primăria.

Potrivit Planului Urbanistic Zonal (PUZ), investitorul vrea să construiască două nivele subterane, parter și 11 etaje la o înălțime maximă de 38 metri și un procent de ocupare a terenului de 40%. Suprafața studiată prin PUZ ajunge la 2.000 mp. Into SRL a achiziționat terenul în luna octombrie 2015 și un an mai târziu a început procedura pentru aprobarea planului urbanistic al investiției. În zona în care firma construiește, regimul de înălțime este înalt. În proiectul de PUZ publicat pe site-ul Primăriei nu se precizează câte locuri de parcare vor fi amenajate.

Planul urbanistic prevede amenajarea unui spațiu de joacă, în contextul în care suprafața circulațiilor, aleilor și a locurilor de parcare ajunge la 900 mp, iar cea liberă la 300 mp.

Localizare amplasament investiție (Google Earth, prelucrare Apix)

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top