Connect with us

Se aglomerează zona Selgros: încă un bloc cu 11 etaje

Traficul în zonă este și așa deficitar...

Investiții private

Se aglomerează zona Selgros: încă un bloc cu 11 etaje

Două persoane fizice au început demersurile pentru aprobarea unui nou proiect imobiliar în zona Rond Vechi CUG. Inițiatorii vor amenajarea a două blocuri: unul cu 11 etaje și celălalt cu 4 etaje. Amplasamentul se află peste drum de blocul aflat în construcție, cel de lângă Selgros, de asemenea cu un regim de înălțime ce va trece de 10 etaje. În vecinătatea noului proiect se află o altă inițiativă imobiliară în proces de autorizare: două blocuri, fiecare cu 11 etaje și cu mai multe tronsoane.

Amplasamentul investiției:

Blocul cu 11 etaje este prevăzut spre șos. Nicolina și cel de 4 etaje spre aleea Tudor Neculai. E important de precizat că proiectul nu prevede acces rutier direct din șos. Nicolina, ci descărcarea traficului va fi pe aleea Tudor Neculai.

Inițiatorii au în proprietate circa 2.500 mp, amplasamentul fiind lângă brutăria existentă. Ei propun Primăriei un regim de înălțime cu două niveluri în subsol, parter și 11 etaje, la o înălțime maximă de 40 metri.

Planșa de reglementări urbanistice:

Deocamdată, proiectul se află în faza de consultare publică, iar lucrările vor putea începe abia după ce consilierii locali vor da undă verde și, ulterior, Primăria va elibera autorizația de construire.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top