Connect with us

Tătărași: Clădire de birouri cu 7 etaje pe o „insulă” de 667 mp

Investiții private

Tătărași: Clădire de birouri cu 7 etaje pe o „insulă” de 667 mp

Un investitor imobiliar vrea să construiască în Tătărași o clădire de birouri cu un regim de până la 7 etaje pe un teren cu o suprafață de 667 mp în zona Doi Băieți, pe o „insulă” unde se află acum câteva spații comerciale cu regim parter.

Înălțimea clădirii este propusă pentru 30 metri, iar regimul cu două niveluri în subsol, parter și 7 etaje (ultimele două retrase). Terenul se află între străzile Ciurchi și Vasile Lupu, lângă amplasamentul pe care Flux are în plan ridicarea unui ansamblu imobiliar.

Terenul se află la intersecția străzilor Vasile Lupu și Ciurchi

Planul Urbanistic Zonal (PUZ), publicat de Primărie pentru etapa de consultare publică, prevede construirea unui imobil cu funcțiuni complexe: sediu firmă, birouri și spații comerciale.

Potrivit bilanțului teritorial propus, noul imobil va ocupa 300 mp din amplasament, în timp ce circulațiile vor fi pe 267 mp, iar spațiile verzi pe 100 mp.

Investitorii propun o trecere de pietoni în imediata apropiere a trecerii de la stația de tramvai, propunere care va segmenta puternic traficulfiind și singura modalitate de a ajunge la amplasament pe cale pietonală

În ceea ce privește funcțiunilor imobilului, până la etajul 5 sunt prevăzute birouri, iar la etajele 6 și 7 sunt propuse nu mai puțin de 12 locuințe de serviciu.

„Dezvoltarea zonei studiate și a parcelelor din vecinătate contravine reglementărilor trasate prin PUG întocmit în urmă cu 19 ani. În schimb, redactarea finală a PUG în avizare prevede reglementarea zonei pentru comerț și servicii”, se arată în proiectul de PUZ.

Galerie foto (randări din proiectul de PUZ publicat de către Primăria Iași):

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top