Connect with us

Teren din Zona Industrială, scos la vânzare cu 7,3 milioane euro

Pe teren se află mai multe hale de producție

Tranzacții

Teren din Zona Industrială, scos la vânzare cu 7,3 milioane euro

Una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul procesării maselor plastice vine un teren în Iași. Romcarbon SA Buzău a aprobat încă din luna decembrie 2017 vânzarea a 7,3 hectare pe str. Calea Chișinăului 29 pentru un preț minim de 7,3 milioane euro.

Amplasamentul terenului scos la vânzare:

Producătorul de ambalaje plastice a devenit cunoscut pe piața Iașului în 2005, atunci când a achiziționat 9,5 hectare din fostul TEROM pentru care a plătit la cea vreme circa 8 milioane euro.

În 2016, Romcarbon, ce are un punct de lucru deschis pe suprafața de teren supusă vânzârii, avea, la nivel național, aproape 900 de angajați. Compania a înregistrat în același an o cifră de afaceri de 181,1 milioane lei și un profit de 4,9 milioane lei. Principalul domeniu de activitate ține de „fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor și profilelor din material plastic.

Romcarbon Buzău e deținută de alte trei companii: Living Plastic Industry SRL (România), Joyful River LTD (Cipru) și Romanian Investment Fund (Insulele Cayman). Cel mai mare pachet de acțiuni îl deține firma românească, dar la care administrator este Wang Kuo Heng (Taiwan).

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top