Connect with us

Tolea își extinde afacerile imobiliare în Iași: a preluat un nou proiect și a început deja lucrările

Investiții private

Tolea își extinde afacerile imobiliare în Iași: a preluat un nou proiect și a început deja lucrările

Unul dintre noii milionari ai Iașului, Cătălin Tudosă (cunoscut drept „Tolea”) își extinde afacerile imobiliare în municipiul Iași și a început lucrările la un nou proiect, după cel din Poitiers, în condițiile în care a preluat un teren cu tot cu Planul Urbanistic Zonal aprobat și în cazul căruia a fost emisă și autorizația de construire.

Investiția este derulată prin firma Cat Construct SRL, iar amplasamentul se află în Manta Roșie, peste drum de fostul magazin Dedeman, proiectul de PUZ fiind aprobat acum câțiva ani în urma unor demersuri ale fostului proprietar, în speță Construcții Hidrotehnice SA.

În martie 2020, APIX.ro a scris că firma Construcții Hidrotehnice a scos la vânzare terenul din Manta Roșie la un preț de 1,75 milioane euro. Amplasamentul are o suprafață de aproape 9.500 mp, iar proiectul prevede construirea a cinci blocuri cu 176 de apartamente. Dintre cele cinci imobile, trei vor avea 6 etaje, iar celelalte două câte 4 etaje, la fiecare clădire fiind prevăzut subsol și parter. Aria construită desfășurată va ajunge la peste 14.000 mp.

Acesta este amplasamentul

Pe amplasament vor fi realizate un număr de 200 locuri de parcare: 76 suprateran și 124 subteran”, se arată în autorizația 481/2019 emisă de Primăria Iași, act în baza căruia a început Tolea lucrările de execuție.

Lucrările au început deja în zona Manta Roșie
Conform panoului montat la șantier, beneficiarul investiției este Cat Construct Grup, firmă la care asociat unic este Cătălin Tudosă. În anul 2020, firma a avut o cifră de afaceri de peste 26 milioane lei, cu un profit de 3 mil. lei

Detalii despre fiecare bloc în parte, conform autorizației 481/2019:

Corpul C1 are un regim de înălțime de S+P+6E, cu suprafața construită de 551,90 mp și suprafața desfășurată a etajelor supraterane de 3.186,40 mp. La nivelul subsolului se vor amenaja două adăposturi de apărare civilă; La nivelul parterului se propune realizarea a 3 spații comerciale cu spații tehnice aferente. În cadrul Corpului C1 se vor realiza 36 unități locative cu 1, 2 și 3 camere: 6 apartamente cu o cameră, 24 apartamente cu 2 camere, 6 apartamente cu trei camere.

Corpul C2 are un regim de înălțime de S+P+4E, cu suprafața construită de 552,95 mp și suprafața desfășurată a etajelor supraterane de 2.260,35 mp.  La nivelul subsolului se vor amenaja parcări și spații tehnice. În cadrul corpului C2 se vor realiza 30 de unități locative, cu 1, 2 și 3 camere: 11 apartamente cu o cameră, 10 apartamente cu două camere, 9 apartamente cu trei camere.

Corpul C3 are un regim de înălțime de S+P+6E, cu suprafața construită de 551,90 mp și suprafața construită desfășurată a etajelor supraterane de 3.186,40 mp; La nivelul subsolului se vor amenaja parcări și spații tehnice. În cadrul corpului C3 se vor realiza un număr de 42 de unități locative, cu 1, 2 și 3 camere: 9 apartamente cu o cameră, 26 apartamente cu două camere, 7 apartamente cu trei camere.

Corpul C4 are un regim de înălțime de S+P+4E, cu suprafața construită de 552,95 mp și suprafața desfășurată a etajelor supraterane de 2.260,35 mp. La nivelul subsolului se vor amenaja parcări și spații tehnice. La nivelul parterului se propune realizarea a 2 spații comerciale cu spațiile tehnice aferente și 2 apartamente cu două camere. În cadrul Corpului C4 se vor realiza 26 unități locative cu 1, 2 și 3 camere: 8 apartamente cu o cameră, 10 apartamente cu două camere, 8 apartamente cu trei camere.

Corpul C5 are un regim de înălțime de S+P+6E, cu suprafața construită de 551,90 mp și suprafața desfășurată a etajelor supraterane de 3.186,40 mp. La nivelul subsolului se vor amenaja parcări, spații tehnice și un adăpost de apărare civilă. În cadrul corpului C5 se vor realiza 42 de unități locative cu 1, 2 și 3 camere: 9 apartamente cu o cameră, 26 apartamente cu două camere, 7 apartamente cu trei camere.

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top