Connect with us

Un nou contract major scos „pe tarabă” de ApaVital: apă și canalizare în zonele Pârcovaci și Hârlău

lucrari apavital apa si canalizare

Proiecte publice

Un nou contract major scos „pe tarabă” de ApaVital: apă și canalizare în zonele Pârcovaci și Hârlău

ApaVital a scos la licitație un contract de lucrări pentru extinderea sistemului de apă și canalizare în zona Hârlău – Cotnari, valoarea estimată fiind de circa 80 milioane lei, fără TVA – contractul face parte din proiectul major de investiții al operatorului la nivelul județului, finanțat cu fonduri europene.

Lucrările sunt scoase din nou la licitație: anterior, acest contract a făcut parte dintr-o procedură cu alte trei loturi (toate atribuite) care vizau lucrări în zona Hârlău – Cotnari. Contractul rămas neatribuit vizează extinderea reţelei de apă şi a celei de canalizare în localităţile Pârcovaci şi Hârlău, respectiv reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi înfiinţarea reţelei de canalizare în satele Scobinţi, Feteşti, Zagavia şi Bădeni.

În prezent, dintre cele 24 de contracte de lucrări aferente proiectului major de investiții (500 mil. euro), 19 sunt atribuite (în lucru), iar 5 se află în diferite stadii ale procedurii de licitaţie, în condițiile în care 2 sunt contestate (zona Cristeşti-Tătăruşi-Valea Seacă-Lespezi).

Printre contractele majore atribuite până acum de către ApaVital se numără:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

To Top