Connect with us

Undă verde pentru extinderea cartierului Vișoianu: încă 12 blocuri cu 10 etaje

Investiții private

Undă verde pentru extinderea cartierului Vișoianu: încă 12 blocuri cu 10 etaje

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) a emis avizul de mediu pentru extinderea cartierului Vișoianu cu încă 12 blocuri cu 10 etaje, respectiv un plus de aproape 500 apartamente. Ansamblul este construit de firma Cat Construct SRL, patronată de omul de afaceri Cătălin Tudosă („Tolea”).

Potrivit deciziei APM, au fost parcurse toate etapele necesare emiterii avizului, iar pentru varianta finală a planului urbanistic zonal nu au fost primite sesizări sau reclamații de la public. APM a emis avizul de mediu zilele trecute.

Așa cum APIX.ro a mai a relatat, ansamblul Vișoianu are, în prezent, 600 de apartamente, astfel că, în final, cartierul va dispune de 1.080 de unități locative, care vor fi deservite de aproape 1.200 de locuri de parcare. Cele 12 blocuri noi presupun amenajarea a 480 de apartamente.

Zona de extindere a ansamblului Vișoianuterenul mai cuprinde o parcelă, la vest, cu deschidere la drumul spre Vaslui

Deși amplasamentul se află pe raza comunei Ciurea, traficul generat de cel puțin 1.200 de vehicule (estimate) va fi descărcat pe drumul Iași – Vaslui și va contribui la supraaglomerarea circulației pe zona CUG-Nicolina, în condițiile în care nu există o alternativă de trafic.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top