Connect with us

Undă verde pentru începerea lucrărilor la sediul unic pentru Parchete din Copou

Proiecte publice

Undă verde pentru începerea lucrărilor la sediul unic pentru Parchete din Copou

Primăria Iași a eliberat recent autorizația de construire necesară începerii lucrărilor la sediul unic pentru Parchete, clădire care va fi construită în zona Codrescu. Proiectul a fost inițiat acum mai bine de 7 ani, dar implementarea lui a fost amânată din cauza lipsei de finanțare.

Terenul are o suprafață de peste 6.100 mp și fost pus la dispoziția Ministerului Public încă din anul 2015. În prezent, sunt create premisele pentru începerea lucrărilor, atât timp cât există semnat și un contract de execuție cu o asociere de firme conduse de compania ieșeană Iasicon.

Acesta este amplasamentul

Clădirea va avea un regim de înălțime cu subsol, parter, și 3 etaje și va găzdui, printre altele: camere de anchetă, camere de recunoaștere din grup, camere pentru corpuri delicte, documentare (centru de presă), birou specialiști antifraudă, birou documente clasificate, spații pentru arhive, spații pentru servere, săli de ședințe și săli de seminarii.

Înălțimea maximă a imobilului ajunge la aproape 20 m, amprenta la sol de circa 1.500 mp, iar suprafața desfășurată la aproape 9.200 mp. În imobil vor fi sediile Parchetelor de pe lângă Judecătorie, Tribunal și Curtea de Apel.

Randare a proiectului
Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top