Connect with us

Viticultori: Birouri și locuințe într-un nou proiect imobiliar

Investiții private

Viticultori: Birouri și locuințe într-un nou proiect imobiliar

O firmă din Valea Lupului va amenaja un ansamblu cu funcțiuni mixte într-una dintre zonele cu cel mai mare ritm de dezvoltare imobiliară – Viticultori, Copou. În imediata vecinătate se ridică blocuri înalte în ansambluri imobiliare de amploare – estimările arată că doar până la sfârșitul acestui an vor fi date în folosință câteva mii de apartamente.

„Construire imobil cu funcțiuni mixte – birouri, spații comerciale și locuințe colective” – este obiectul unui certificat de urbanism emis recent de Primăria Iași.

Amplasamentul investiției

De remarcat că, pentru acest proiect, există deja un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de Consiliul Local în 2019 astfel că firma poate depune documentația pentru autorizarea lucrărilor în baza acelei decizii.

Zona este deja un șantier de amploare cu o serie de proiecte urbanistice în derulare

Parcela de teren pe care va construi a fost dezmembrată dintr-o suprafață mai mare care a fost deținută de latifundiarul Ioan Zapodeanu, om de afaceri care a vândut terenurile care au făcut obiectul PUZ-ului menționat către mai mulți investitori.

Terenul care face obiectul investiției are deschidere la strada din imagine, în prezent pe această suprafață fiind o organizare de șantier

Firma Evo Relief Design SRL are ca obiect preponderent de activitate „cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii”. Asociat unic este Claudio Lucian Pincoschi. Societatea a fost înființată în 2012 și, în primii trei ani, a înregistrat pierderi financiare. Ulterior, în fiecare an, a avut profit, în condițiile în care nu a avut angajați sau a avut doar unul.

Cel mai mare profit l-a înregistrat în 2020, respectiv de 2,1 milioane lei, la o cifră de afaceri de 4,1 milioane lei. În 2021, cifra de afaceri a fost de aproape 4,4 milioane lei, iar profitul de 1,9 milioane lei.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top