Connect with us

Wizz Air va opera o nouă cursă externă, Iași – Madrid, din decembrie 2021

Local

Wizz Air va opera o nouă cursă externă, Iași – Madrid, din decembrie 2021

Compania Wizz Air a anunţat miercuri lansarea a două noi rute din România, Iaşi-Madrid şi Suceava-Bruxelles, începând cu luna decembrie. În cazul Iașului, numărul de curse externe ale Wizz Air va crește la 20 de zboruri.

Românii vor putea de la Iaşi către Madrid, Spania, în zilele de joi şi duminică, începând cu 2 decembrie. Un alt zbor va pleca din Suceava către Bruxelles, Belgia, în fiecare marţi şi sâmbătă, începând cu 4 decembrie. Biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online, începând de la 99 de lei.

„Suntem încântaţi să anunţăm extinderea reţelei noastre de rute din România spre Spania şi Belgia, cu două noi zboruri către Madrid şi Bruxelles. Prin aceste noi rute le oferim românilor mai multe destinaţii la tarife ultra-reduse. Aşteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm pe primii pasageri ce vor călători spre aceste destinaţii importante din Europa de pe aeroporturile din Iaşi şi Suceava”, a declarat Andras Rado, Corporate Communications Manager al Wizz Air.

Aeroportul Internațional Iași are, în această perioadă, un trafic de aeronave mai mare chiar și față de perioada de dinainte de pandemia Covid-19. Potrivit informațiilor puse la dispoziție de regie, în prezent sunt disponibile 27 de destinații externe din 15 țări, operate de 9 companii aeriene.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top