Connect with us

Zborul spre Viena revine la Iași/Încă 10 curse externe se deschid din iunie

Local

Zborul spre Viena revine la Iași/Încă 10 curse externe se deschid din iunie

Operatorul Austrian Airlines a reluat zborurile din Iași spre Viena, cu trei frecvențe pe săptămână: luni, miercuri și vineri, potrivit orarului afișat pe site-ul aerogării ieșene.

După declararea pandemiei, zborurile spre Viena din Iași au fost sistate, la fel ca multe alte curse externe care erau efectuate din capitala Moldovei. În prezent, la aerogara ieșeană sunt disponibile 12 curse spre destinații externe, dar, din iunie, numărul acestora va crește la 22. Cel puțin așa arată acum orarul aerogării ieșene, orar care poate suferi unele modificări.

În ultima perioadă, operatorii încep să reia zborurile: la acest moment, operatori precum TAROM, Wizz Air, Blue Air și Austrian efectuează curse regulate. Lor li se adaugă în curând, și Lufthansa (din 2 iulie, spre Frankfurt). Nu în ultimul rând, în sezonul estival vor fi deschise și curse charter de alți operatori. În ceea ce privește operatorul HiSky, acesta nu mai apare cu zborul spre Dublin, în condițiile în care prima cursă – programată la sfârșitul lunii aprilie – a fost anulată, iar zborul inaugural Dublin – Iași a a fost, de fapt, cu escală la Cluj.

Pe parcursul lunii mai sunt disponibile curse de la Iași spre destinații din nouă țări, la care se adaugă zborurile spre Otopeni și Cluj:

  • Italia: Bologna, Bergamo și Roma
  • Egipt: Hurghada
  • Marea Britanie: Londra, Liverpool
  • Austria: Viena
  • Germania: Dortmund
  • Danemarca: Billund
  • Franța: Paris
  • Spania: Barcelona
  • Belgia: Bruxelles

Din luna iunie, în orarul aerogării ieșene apar și alte curse externe:

  • Veneția (din 4 iunie), Torino și Eindhoven (din 5 iunie), Catania (din 6 iunie), Antalya (din 10 iunie), Santorini (din 13 iunie), Bari și Birmingham ( din 16 iunie), Larnaca (din 17 iunie) și Tel Aviv (din 19 iunie)

*Precizare: orarul afișat pe site-ul Aeroportul Iași poate suferi modificări. Recomandarea noastră este să verificați disponibilitatea curselor pe site-ul fiecărui operator în parte.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Local

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top