Connect with us

Blocuri noi de locuințe pe str. Holboca

Terenul se află în proximitatea zonei Green Park

Investiții private

Blocuri noi de locuințe pe str. Holboca

Un dezvoltator intenționează să construiască noi blocuri de locuințe pe str. Holboca. Imobilele ar urma să aibă maximum patru etaje, fiind vorba despre cel puțin două tronsoane, dintre care unul cu două etaje.

Amplasamentul blocurilor (marcat cu roșu)

Investitorul (Ciprian Marcu) are la dispoziție o suprafață de 2.379 mp și propune Primăriei o înălțime maximă de 16 m, un regim de înălțime D+P+4E, un procent de ocupare a terenului de 35% și un coeficient de utilizare a terenului de 1,60 mp.ADC/mp teren. La un astfel de CUT, există un potențial de a amenaja circa 60 de apartamente. Dezvoltatorul a început demersurile de autorizare încă din 2015, dar, după obținerea unui certificat de urbanism (decembrie 2015), lucrurile au stagnat. În august 2017 a primit un aviz de oportunitate pentru investiție de la Comisia tehnică a municipalității, iar în octombrie 2017 a depus cererea pentru aprobarea proiectului de hotărâre privind Planul Urbanistic Zonal.

În ceea ce privește locurilor de parcare, dezvoltatorul vrea să amenajeze 28 locuri supraterane, iar 20 în subteran.

Planșa de reglementări urbanistice:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top