Connect with us

CJ cumpără produse de aproape 170.000 lei în sprijinul refugiaților din Ucraina

Local

CJ cumpără produse de aproape 170.000 lei în sprijinul refugiaților din Ucraina

Consiliul Județean (CJ) organizează trei proceduri de achiziție cu scopul de a furniza ajutoare pentru Ucraina. Achizițiile directe se desfășoară prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), iar ofertele pot fi depuse de firme prin intermediul platformei.

Potrivit anunțurilor publicate de CJ, achizițiile constau în:

  • generator de curent – valoare estimată 72.000 lei [link licitație]
  • diverse produse (saltele, prosoape, saci de dormit, șervețele de toaletă etc.) – valoare estimată de 83.960 lei [link licitație]
  • conserve – valoare estimată de 13.200 lei [link licitație]

„Se va oferta prețul unitar pentru fiecare tip de produs și valoarea totală a ofertei în lei fără TVA, cu TVA explicitat separat. Se va specifica cantitatea ofertată din fiecare tip de produs”, se arată în anunțurile publicate în SEAP.

Prețul ofertat va include toate cheltuielile, inclusiv costul livrării, la sediul Centrului Expozițional Iași, Șoseaua Nicolina, nr. 141.

„În cazul în care societatea nu este plătitoare de TVA, se va menționa acest lucru în oferta care va fi depusă. Se va menționa în ofertă durata estimată în care se pot livra produsele și termenul de valabilitate al ofertei. Se va preciza termenul de garanție pe fiecare tip de produs. Plata se va efectua în contul de Trezorerie al operatorului economic”, se mai arată în anunțuri.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top