Connect with us

Wizz Air va relua zboruri din Iași spre orașe din Italia, Cipru și Israel

Local

Wizz Air va relua zboruri din Iași spre orașe din Italia, Cipru și Israel

Compania Wizz Air, cel mai mare operator de la Iași în ceea ce privește numărul de curse externe, își consolidează prezența în capitala Moldovei cu încă patru zboruri spre trei țări. Noile destinații sunt Bari și Catania (Italia), Larnaca (Cipru) și Tel Aviv – Yaho (Israel).

În prezent, Wizz efectuează 18 curse externe de la Iași, dar 5 dintre acestea (Basel, Berlin, Hamburg, Memmimgen și Verona) sunt mutate temporar de la Chișinău din cauza războiului din Ucraina. Ieri a fost redeschis parțial spațiul aerian al Republicii Moldova și, cel mai probabil, cele 5 curse vor fi relocate.

APIX.ro vă pune la dispoziție, mai jos, comunicatul Wizz Air care cuprinde informații despre reluarea zborurilor și din alte orașe ale țării:

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi reluarea graduală a zborurilor pe 26 de rute ce decolează de pe 7 aeroporturi din România către destinații variate din 8 țări. Acum, românii pot călători din nou către 20 de destinații, începând din martie și aprilie. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil de la 9.99 EUR / 99 RON.

Pasagerii români vor putea zbura din nou din Cluj-Napoca, București, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara și Bacău prin intermediul celor 26 de rute către 20 de destinații din Italia, Spania, Germania, Franța, Anglia, Belgia, Israel sau Cipru. Aceste rute vin în completarea rutelor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații populare. Astfel, românii vor putea călători din nou cu tarifele reduse ale Wizz Air către unele dintre cele mai căutate orașe din Europa și nu numai.

Noile zboruri vor pleca de la Cluj-Napoca către Germania (Berlin, Cologne-Bonn și Nürnberg), Italia (Bari și Veneția-Treviso), Spania (Alicante) și Israel (Tel Aviv-Yafo), de la București către Italia (Pisa și Alghero), Spania (Sevilla și Santander) și Anglia (Edinburgh), de la Craiova către Germania (Cologne-Bonn), Italia (Bologna), Spania (Barcelona), Franța (Paris-Beauvais-Tille) și Belgia (Bruxelles-Charleroi), de la Iași către Italia (Bari și Catania), Cipru (Larnaca) și Israel (Tel Aviv-Yafo), de la Sibiu către Germania (Karlsruhe-Baden-Baden) și Spania (Madrid), de la Timișoara către Italia (Bari și Veneția-Treviso) și, nu în ultimul rând, de la Bacău către Italia (Catania).

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top