Connect with us

Comisia de urbanism: proiectele discutate și rezoluțiile adoptate

O nouă amânare în cazul proiectului Daily Group (blocuri cu 20 de etaje)

Utile

Comisia de urbanism: proiectele discutate și rezoluțiile adoptate

Comisia de urbanism s-a reunit joi, 1 august, într-o nouă ședință. Consilierii au dezbătut 16 proiecte, doar unul dintre acestea fiind respins.

Apix.ro vă prezintă lista proiectelor și rezoluțiile adoptate:

 • Lidl a obținut undă verde pentru construirea unui supermarket în zona Moara de Foc (citește detalii despre proiect)
 • Milionarul sucevean de la Daily Group mai are de așteptat cu proiectul ansamblului rezidențial (blocuri cu până la 20 de etaje) propus în zona halelor fostului producător Vinia – consilierii au cerut din nou lămuriri despre amplasarea parcărilor (citește detalii despre proiect)
 • În Hlincea va fi construit un ansamblu rezidențial pe un teren de 4.300 mp, investiție asumată de o persoană fizică (Viorel Păduraru). Investitorul propune mai multe tronsoane de bloc cu un regim 2 niveluri în subsol, parter și 8 etaje
 • MD Paytech SRL a primit aviz favorabil pentru un bloc pe 600 mp pe str. Aurel Vlaicu nr. 26 (5 etaje)
 • Consilierii au amânat o decizie în privința unui bloc cu 3 etaje propus în Galata, unde două persoane fizice (Mihai și Lenuța Mătase) au inițiat un plan urbanistic pe un teren de 1.200 mp. De remarcat procentul spațiilor verzi: 25%. Consilierii au cerut detalii despre amplasarea parcărilor.
 • Mai multe persoane fizice au obținut undă verde pentru construirea de locuințe individuale (parter și 2 etaje) în Bucium. În total, proprietarii dețin aproape 50.000 mp.
 • Pe șos. Iași – Voinești a fost aprobată construirea unei clinici medicale (Daniel și Ana Crăciunescu). Terenul este de circa 700 mp, proprietarii vor ridica o clădire cu parter și 2 etaje.
 • Rent Utilaje SRL a primit girul consilierului pentru amenajarea unei hale de depozitare în zona Comat pe un teren de circa 2.500 mp
 • În cazul Roart Design SRL, consilierii au amânat o decizie cu privire la construirea unui bloc în Viticultori – Comisia vrea să facă o vizită la fața locului, la terenul de 1.349 mp. Firma propune un bloc cu 6 etaje
 • Singurul proiect respins a fost propus de World Class Romania, proiect ce viza închiderea terasei circulabile Club Moving (Piscina Moldova)
 • Restul proiectelor au constat în construirea de locuințe individuale în diverse zone ale orașului

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top