Connect with us

Copou: Un nou hotel va fi construit la liziera Pădurii Breazu

Investiții private

Copou: Un nou hotel va fi construit la liziera Pădurii Breazu

O firmă privată propune construirea unui imobil mixt în Copou, la lizierea Pădurii Breazu, pe aleea Mihail Sadoveanu, în zona intersecției cu drumul de acces spre complexul „La Castel”. În acest sens, proiectul urbanistic va fi dezbătut public, pe 20 februarie, la sediul Primăriei.

Firma Buzz Residence are în proprietate un teren cu o suprafață de aproape 1.800 mp și intenționează să construiască un imobil cu două niveluri în subsol, parter, 4 etaje și un etaj tehnic. „Construire spații de servicii, spații hoteliere și birouri”, este obiectul Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Amplasamentul investiției

Potrivit bilanțului teritorial, imobilul va avea o amprentă la sol de 600 mp și o suprafață desfășurată de 3.000 mp. Spațiile verzi vor ocupa 540 mp, în timp ce circulațiile pietonale doar 120 mp. Nu în ultimul rând, parcările și zona carosabilă vor ocupa circa 540 mp.

O randare a clădirii inclusă în proiectul de PUZ

Investitorul estimează că va obține autorizația de construire cel târziu în martie 2025, moment în care vor începe lucrările cu termen de execuție 12 luni. Buz Residence este o firmă înființată în anul 2019 și este specializată în „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În 2022, societatea a avut o cifră de afaceri de 2,1 milioane lei și un profit net de peste jumătate de milion de lei.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top