Connect with us

După peste 2 ani de stagnare a investițiilor la Aeroport, directorul a fost demis

Local

După peste 2 ani de stagnare a investițiilor la Aeroport, directorul a fost demis

Cătălin Bulgariu, director general al Aeroportului Internațional Iași, a fost revocat din funcție. Decizia a fost adoptată vineri după-amiază de Consiliul de Administrație (CA) a aerogării. În mai 2018, Bulgariu a ajuns director într-un mod controversat: inițial, a făcut parte din comisia de selecție a unui director pentru ca, ulterior, să candideze el însuși și să preia funcția.

„Am analizat activitatea directorului general în aceşti doi ani şi jumătate şi am fost nemulţumiţi de modul cum a gestionat implementarea proiectului la platformă, de relaţiile cu companiile aeriene, de comunicarea deficitară cu Consiliul de Administraţie şi de lipsa de reacţie faţă de ce se întâmplă legat de Aeroport”, a declarat Alexandru Anghel, președinte CA, citat de „Ziarul de Iași”.

Săptămâna viitoare, de la Aeroportul Iași sunt disponibile doar 3 curse spre destinații externe (Londra, Bergamo și Dortmund). Înainte de a veni Bulgariu la Aeroport, erau cel puțin 20. Chiar dacă una dintre cauze este și pandemia Covid-19, totuși, pe alte aeroporturi regionale există mai multe curse externe decât la Iași, un exemplu în acest sens fiind inclusiv Bacăul.

Bulgariu va preda ștafeta la Aeroport la sfârșitul lunii noiembrie. Interimar la conducerea aerogării a fost numit un specialist, în persoana lui Vasile Stoicea, director operațional al aerogării. El va conduce Aeroportul timp de 3 luni, urmând apoi să fie organizat un concurs pentru ocuparea funcției.

În cei peste 2 ani și jumătate de conducere sub Bulgariu, dezvoltarea aerogării a stagnat, investițiile la regie fiind minime.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top