Connect with us

FOTO Cum va arăta ansamblul imobiliar din Tudor Neculai, cu blocuri de până la 6 etaje

Investiții private

FOTO Cum va arăta ansamblul imobiliar din Tudor Neculai, cu blocuri de până la 6 etaje

Un nou ansamblu imobiliar va fi construit în următorii ani pe aleea Tudor Neculai, pe un teren aflat între o zonă de blocuri și una de case, proprietarii locuințelor individuale contestând în mai multe rânduri inițiativa omului de afaceri Gheorghe Achiței.

Inițial, acesta intenționa să construiască un complex de amploare cu 11 blocuri cu un regim de până la 10 etaje. În prezent, numărul de blocuri s-a redus, iar propunerea privind regimul de înălțime este acum de 6 etaje. Proiectul se află într-o etapă premergătoare obținerii autorizației de construire. APIX.ro prezintă în premieră randări ale proiectului.

Sursă randare: proiect PUZ

Principala cale de acces la viitorul complex este aleea Tudor Neculai, dar ansamblul are deschidere și la str. Strugurilor. „În prezent, nu sunt probleme legate de fluența circulației”, se susține în proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ).

Din acest unghi se pot vedea casele de pe Aleea Strugurilor

Terenul are o suprafață totală de circa 18.500 mp. „Construire locuințe colective, spații comerciale la parter, grădiniță, birouri și spații medicale”, este obiectul proiectului de PUZ.

Proiectul prevede două blocuri cu regim subsol, demisol, parter și 6 etaje, un spațiu comercial (parter) și două clădiri cu un regim de până la 2 etaje.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top