Connect with us

Iașul continuă să se extindă în periurban: 7 blocuri, propuse în Vișan

blocuri visan iasi 2024

Investiții private

Iașul continuă să se extindă în periurban: 7 blocuri, propuse în Vișan

Șapte blocuri, în regim de 4 etaje, sunt propuse spre construire în Vișan, comuna Bârnova. Proiectul aparține unei firme ieșene (Solid Imobiliare Grup) și a ajuns pe ultima sută de metri în procesul de avizare. Potrivit documentației urbanistice consultate de APIX.ro, blocurile vor găzdui 220 de apartamente.

Toate imobilele vor avea spații comeciale la parter. Cele mai multe apartamente vor avea 2 camere (167 de unități locative), urmate de cele cu 3 camere (49 unități) și cu o cameră (4). Complexul va fi deservit de 219 locuri de parcare, conform beneficiarului.

schita blocuri visan solid imobiliare grup
Amplasamentul investiției este pe str. Sf. Ilie într-o zonă aflată în plină dezvoltare (la cca 500 m de magazinul Moft)

Odată ce va fi obținută autorizația de construire, beneficiarul vrea să finalizeze construcția blocurilor într-un termen de 3 ani. Solid Imobiliare are un teren cu o suprafață totală de peste 13.200 mp, iar blocurile vor ocupa circa 4.000 mp. Aria utilă a locuințelor a fost stabilită de 17.000 mp.

„Zona propusă pentru realizarea proiectului este bine deservită din punct de vedere al accesibilității și al legăturilor cu principalele trasee de transport în comun. Realizarea proiectului de investiție în zonă valorifică potențialul natural al acesteia prin realizarea unor construcții care se încadrează din punct de vedere arhitectural în cadrul natural – antropizat existent”, se susține în proiectul urbanistic.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top