Connect with us

Imagini 3D cu viitorul terminal (T4) al Aeroportului Iași

Proiecte publice

Imagini 3D cu viitorul terminal (T4) al Aeroportului Iași

Compania Strabag pune la dispoziția celor interesați informații detaliate privind viitorul terminal T4 de la Aeroportul Iași, în cazul căruia lucrările au început în toamna acestui an și sunt programate pentru finalizare cel târziu în decembrie 2023.

Accesând ACEST LINK, puteți vedea inclusiv imagini 3D cu viitorul terminal. În același timp, imaginile arată amplasarea exactă a terminalului și împrejurimile. Noul terminal va avea peste 30.000 metri pătrați, va fi al doilea terminal din România, ca dimensiune, având trei niveluri, trei aviobridge-uri, peste 20 de birouri check-in, șapte porți de îmbarcare și șase porți de acces.

Noua facilitate va avea o suprafață construită de 10.416 mp și una desfășurată de 31.210 mp. T4 va avea o capacitate de procesare maximă de 3,3 milioane pasageri/an. Realizarea T4 va aduce și reconfigurări ale drumului de acces și a parcării existente. Alte componente prevăzute în proiect fac referire la echipamente de securitate, panouri fotovoltaice, un post control acces și construcții utilități (centrală termică, gospodărie de apă).

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top