Connect with us

Începe construcția centrului Porsche din Păcurari: mai multe hale vor apărea în vecinătatea Antibiotice

Investiții private

Începe construcția centrului Porsche din Păcurari: mai multe hale vor apărea în vecinătatea Antibiotice

Apan Motors a obținut de la Primăria Iași avizul pentru extinderea construcțiilor din vecinătatea Antibiotice cu scopul de a amenaja trei noi corpuri de clădire unde va funcționa un centru service Porsche, conform autorizației 187/2023.

Pentru obținerea autorizației, Apan Motors a invocat un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de Consiliul Local (CL) acum aproape 10 ani, în mai 2014. Cele trei noi corpuri vor avea o suprafață desfășurată de peste 1.600 mp. La acestea se adaugă alte construcții existente cu o suprafață desfășurată de aproape 3.000 mp.

Amplasamentul investiției – Apix.ro a anunțat încă din anul 2021 intenția de extindere a centrului de service

Noul complex de clădiri va beneficia de 138 locuri de parcare. „Construire centru de service Porsche pe teren proprietate, conform PUZ aprobat cu HCL 172/31.05.2014”, este obiectul autorizației 187/2023.

Apan Motors are la dispoziție un teren cu o suprafață de aproape 15.000 mp. În prezent, pe teren sunt intabulate alte cinci construcții cu o arie desfășurată de 2.831 mp. Noile construcții, toate cu regim parter la înălțime maximă de 8 metri, înseamnă o extindere cu 1.645 mp a complexului.

Grupul APAN, din Brăila, este deținut de Mircea Andreev și este o companie care deţine dealeri pentru mărcile Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Alfa Romeo, VW, BMW, Audi, Jeep şi MINI.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top