Connect with us

Lista proiectelor urbanistice ce vor fi aprobate de Consiliul Local. UPDATE

Ședința va avea loc pe 31 ianuarie

Utile

Lista proiectelor urbanistice ce vor fi aprobate de Consiliul Local. UPDATE

UPDATE. Toate proiecte menționate mai jos au fost aprobate cu o singură excepție: PUZ propus pentru str. Spital Pașcanu a fost scos de pe ordinea de zi și va fi introdus cu altă ocazie.

Plenul Consiliului Local (CL) va dezbate miercuri, 31 ianuarie, mai multe proiecte urbanistice care au ajuns în fază finală de aprobare. Ulterior unui vot favorabil în plen, inițiatorii planurilor urbanistice zonale (PUZ) vor putea primi autorizația de construire.

Apix.ro vă pune la dispoziția lista proiectelor ce au fost incluse pe ordinea de zi a plenului:

  • construirea a 24 imobile cu 1.000 de apartamente în zona Aurel Vlaicu, în apropiere de Podul Sf. Ioan (citește detalii despre acest proiect)
  • construirea unor locuințe individuale pe str. Spital Pașcanu 11 pe un teren de aproape 3.000 mp. Proiectul de PUZ prevede cel puțin cinci vile cu parter și două etaje. Inițiatorii proiectului mai au un PUZ propus în imediata vecinătate, demers despre care apix.ro a scris AICI.
  • construirea unor blocuri în zona Moara de Vânt, în apropiere de amplasamentul prevăzut pentru Spitalul Regional de Urgență. Imobilele vor avea un regim cu două niveluri în subteran, demisol, parter și trei etaje, la o înălțime maximă de 14 metri (citește detalii despre acest proiect)
  • construirea unui imobil cu funcțiune mixtă pe șos. Iași – Voinești 8 (sală de sport și cabinete kineto). Inițiatorul, firma Afrodita SRL, are la dispoziție un teren de 441 mp, iar imobilul va avea un regim cu subsol, parter, un etaj și mansardă la o înălțime maximă de 9 metri
  • construirea unui bloc în Bucium, cu un regim mic de înălțime: demisol, parter și un etaj (înălțime de 8 metri). Terenul inițiatorilor, două persoane fizice, este de 705 mp.
  • construirea unei vile în Fundac Călărași 1A pe un teren de 541 mp. Vila va avea două etaje la o înălțime maximă de 9 m
  • aprobarea unui plan urbanistic de detaliu pentru terenul amplasat pe str. Margareta Baciu 41. PUD-ul modifică un PUZ aprobat prin HCL 454/2006, în vederea construirii unei locuințe individuale. Beneficiarul, o persoană fizică, are la dispoziție o suprafață de peste 2.500 mp, iar vila va avea un regim P+1

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Utile

To Top