Connect with us

Moara de Vânt: noi blocuri apar la marginea pădurii

Blocurile în Moara de Vânt apar ca ciupercile după ploaie

Investiții private

Moara de Vânt: noi blocuri apar la marginea pădurii

Cea mai dinamică zonă de dezvoltare din Moara de Vânt se află în partea sud-vestică a platoului, de-a lungul pădurii. În ultimii ani au apărut foarte multe vile acest perimetru, dar, acum, zona de locuire se extinde prin planuri urbanistice spre centrul platoului, mai exact spre amplasamentul viitorului spital regional.

Un nou plan propus Primăriei de o persoană fizică (Cezar Șaramet) vizeaz construirea a trei blocuri – fiecare cu câte trei etaje – în dreptul drumului prin pădure care dă, ulterior, în șos. Albineț.

Amplasamentul investiției

Dezvoltatorul are la dispoziție o suprafață de 1.300 mp pe care vrea să construiască cele trei blocuri. Amprenta la sol a imobilelor ajunge la 390 mp, în contextul în care circulațiile (accese, parcare, alei/trotuare) ajung la circa 714 mp. În același timp, suprafața spațiilor verzi este prevăzută a fi aproape 200 mp. În ceea ce privește numărul de locuri de parcare, dezvoltatorul vrea să asigure 22 locuri, dintre care 12 supraterane, iar 10 în subsol.

Planșa de reglementări urbanistice

Deocamdată, proiectul de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal se află în perioada de consultare publică. Dezvoltatorul va putea implementa proiectul doar ducă primește undă verde de la Consiliul Local și, ulterior, obține autorizația de construire.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top