Connect with us

Miroslava concesionează 2 hectare pentru realizarea unui parc de distracții

Terenul este în apropiere de centură

Local

Miroslava concesionează 2 hectare pentru realizarea unui parc de distracții

Primăria Miroslava vrea înființarea unui parc de distracții pe raza comunei pe un teren care, din verificările Apix.ro, se află în apropiere de varianta ocolitoare de trafic greu a municipiului Iași.

Potrivit informațiilor Apix.ro, intenția este de a concesiona un teren cu o suprafață totală de 20.000 mp. Toți cei interesați de procedură pot solicita clarificări până la 16 februarie, iar ofertele sunt așteptate până pe 23 februarie. Valoarea minimă a redevenței anuale ajunge la 59.100 lei.

Acesta este terenul, conform verificărilor Apix.ro. Cu toate că se află în apropiere de Uricani, amplasamentul figurează în intravilanul satului Brătuleni, localitate de lângă parcul industrial

„Obiectul concesiunii: 20.000 mp teren intravilan sat Brătuleni, pentru înființarea unui parc de distracții care va cuprinde piscine pentru copii și adulți, zone de distracție pentru copii, zonă pentru desfășurare spectacole, zonă de alimentație, terase, clădire administrativă și parcare”, se precizează într-un anunț al Primăriei Miroslava, consultat de Apix.ro.

Companiile interesate pot obține un exemplar al documentației de atribuire a procedurii printr-o solicitare scrisă adresată Primăriei Miroslava, respectiv către biroul de achiziții publice. „Costul și condițiile de plată pentru obținerea unui exemplar este de 50 lei”, se mai arată în anunț.

Miroslava este cea mai mare și bogată comună din județ, și printre primele din țară, la recesământul din 2021 fiind înregistrați peste 28.000 de locuitori, o populație similară cu cea a Pașcaniului. În același timp, Miroslava are o suprafață similară cu cea a municipiului Iași, dar, spre deosebire de Iași, Miroslava dispune de importante resurse de teren care sunt libere de construcții și sarcini.

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top