Connect with us

Modificare de proiect în Copou: în loc de blocuri va apărea un centru medical

În această zonă va fi construit centrul medical

Investiții private

Modificare de proiect în Copou: în loc de blocuri va apărea un centru medical

Pe terenul vândut recent de către fostul viceprimar Gabriel Surdu nu vor mai fi construite blocuri. Noul proprietar, Help Flux SRL, vrea să obțină autorizație de construire pentru amenajarea unui centru medical pe str. Lascar Catargi, în apropiere de Institutul Regional de Oncologie.

Amplasamentul investiției:

Firma a cumpărat suprafața de aproape 2.000 mp cu 1,2 milioane euro, într-o tranzacție desfășurată în luna octombrie (citește AICI detalii). Help Flux este specializată în vânzarea de produse farmaceutice. Anul trecut, societatea a avut o cifră de afaceri de 13,4 milioane lei și un profit de 2,7 milioane lei. Vara trecută, consilierii locali au aprobat un Plan Urbanistic Zonal ce prevede construirea de locuințe colective, spații servicii și alimentație publică, spa, spații tehnice și spații anexe, extindere și mansardare construcție C2, parcare subterană și acces”.

Având în vedere că PUZ-ul este deja aprobat, noul proprietar va putea obține autorizația de construire în următoarea perioadă. Regimul de înălțime aprobat pentru clădirile care pot fi edificate pe teren este subsol, parter și trei etaje, ultimul nivel fiind retras. Despre planurile inițiale pentru acest amplasament, puteți citi un articol publicat anul acesta de APIX.

Citește AICI despre oferta de publicitate a fluxului APIX.

 

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top