Connect with us

O clădire multifuncțională (locuințe și birouri) va fi construită în capăt Păcurari

Investiții private

O clădire multifuncțională (locuințe și birouri) va fi construită în capăt Păcurari

Un proiect aprobat în plenul Consiliului Local (CL) Iași încă din vara anului 2021 revine în atenția publică: compania Ral Construct Management SRL este pe punctul de a primi autorizația de construire, proiectul trecând deja prin filtrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) care a decis că investiția nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Compania are în proprietate circa 2.000 mp în capătul cartierului Păcurari, iar proiectul prevede construirea unei clădiri înalte (8 etaje) care să cuprindă locuințe de serviciu sau în regim hotelier (50%), spații comerciale (12%), birouri (8%), parcări (30%) și spații comune.

Amplasamentul investiției

Regimul de înălțime al clădirii a fost aprobat, prin decizia plenului CL, cu două niveluri în subteran, demisol, parter și 8 etaje. Imobilul va avea o amprentă la sol de aproape 800 mp. Suprafața construită desfășurată a clădirii (inclusiv balcoane) va fi de peste 11.000 mp.

În zona din capătului cartierului Păcurari au fost propuse, în ultimii ani, mai multe proiecte imobiliare. Unele dintre acestea (cum ar fi ansamblul cu patru blocuri) sunt deja finalizate, altele sunt în pregătire, în timp ce o parte au fost scoase la vânzare.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top