Connect with us

Capăt Păcurari: Un ansamblu imobiliar mixt va primi undă verde de la Primărie

Investiții private

Capăt Păcurari: Un ansamblu imobiliar mixt va primi undă verde de la Primărie

Un proiect imobiliar inițiat anul trecut a ajuns în ultima fază înainte de obținerea autorizației de construire: votul în plenul Consiliului Local (CL) va avea loc săptămâna viitoare, pe 31 august. Proiectul constă în amenajarea unui ansamblu mixt, după zona Rond Păcurari.

Investitorii (persoane fizice) vor construi un imobil cu 8 etaje, ei având în proprietate un teren cu o suprafață de peste 2.000 mp, amplasamentul fiind înainte de ieșirea din pasajul subteran. Potrivit proiectului de Plan Urbanistic Zonal (PUZ), clădirea va avea funcțiuni diverse: locuințe cu regim hotelier, locuințe de serviciu, servicii comerciale, birouri și servicii medicale.

Amplasamentul investiției

Regimul de înălțime propus: două niveluri în subteran, demisol, parter și 8 etaje. Procentul de ocupare a terenului ajunge la 40%, iar coeficientul de utilizare a terenului este egal cu 4, ceea ce înseamnă că suprafața construită desfășurată a imobilului poate ajunge la peste 8.000 mp. Investitorii, mai multe persoane fizice, susțin că pe 15% din suprafață vor fi amenajate spații verzi.

În ceea ce privește accesibilitatea, principala arteră de circulație va fi str. Movilă Păcureț, atât pentru accesul dinspre șos. Păcurari, cât și înspre șos. Păcurari: de remarcat că, din planșa de reglementări, rezultă că mașinile vor putea face stânga la ieșirea din complex pentru a se încadra pe șos. Păcurari ceea ce poate crea probleme din punct al traficului și așa aglomerat în zonă.

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top