Connect with us

O nouă clădire rezidențială lângă Palas Campus: 60 de apartamente

Investiții private

O nouă clădire rezidențială lângă Palas Campus: 60 de apartamente

Grupul Iulius este pe punctul de a primi autorizația de construire pentru o nouă clădire rezidențială lângă Palas Campus (a treia), imobilul fiind prevăzut pentru zona de intersecție a străzilor Iancu Bacalu, Sf. Andrei și Fundac Pralea. În prezent, pe str. Iancu Bacalu se află în construcție prima clădire, iar imobilul de locuințe de pe str. Sf. Andrei este, de asemenea, pe punctul de a obține autorizația.

Potrivit documentației consultate de Apix.ro, este vorba despre un bloc cu 2 niveluri în subsol, parter și 7 etaje, urmând a fi amenajate 60 de apartamente. Clădirea face parte din Planul Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de către Consiliul Local în februarie 2020.

Noua clădire va fi construită la intersecția str. Sf. Andrei și Iancu Bacalu

„Structura de rezistență este realizată din pereți betomn armat la nivelul nucleului central cu grinzi perimetrale care interconectează stâlpii, planșee tip dală. Sistemul de fundare al viitorului corp de clădire va fi de tipul fundație indirectă, realizată prin intermediul unui radier general din beton armat pe piloți forați”, se arată în documentația consultată de Apix.ro.

În prezent, grupul Iulius are în construcție prima clădire rezidențială din portofoliu de pe str. Iancu Bacalu (44 apartamente), iar, astăzi, la Primărie, este o dezbatere publică privind cel de-al doilea imobil amplasat pe str. Sf. Andrei (26 de apartamente).

  • Cele trei clădiri rezidențiale din jurul Palas Campus însumează 130 apartamente, toate de calitate premium. La acestea se vor adăuga locuințele din zona str. Trei Ierarhi

Despre clădirea care face prezentului text, Iulius nu a comunicat încă informații oficiale. În paralel cu aceste proiecte, Iulius are în fază de avizare proiectul Palas Rezidențial, cel care a făcut obiectul concursului internațional de arhitectură.

Cel mai probabil, noua clădire rezidențială va arăta similar cu cele deja anunțate de Iulius:

Prima clădire rezidențială din portofoliul Iulius („Tatami Seven”), imobil care se află în fază de construcție pe str. Iancu Bacalu
Imobilul propus pe str. Sf. Andrei, proiect pe punctul de a obține autorizația de construire

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top