Connect with us

[P] Bogdan Cojocaru și Bogdan Balanișcu sunt candidații PSD Iași pentru funcțiile de Președinte al Consiliului Județean Iași, respectiv Primar al Municipiului Iași

candidati PSD Iasi alegeri locale

Alegeri 2024: idei și proiecte

[P] Bogdan Cojocaru și Bogdan Balanișcu sunt candidații PSD Iași pentru funcțiile de Președinte al Consiliului Județean Iași, respectiv Primar al Municipiului Iași

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a validat astăzi candidaturile președintelui PSD Iași Bogdan Cojocaru pentru funcția de Presedinte al Consiliului Județean Iași, respectiv a președintelui PSD Municipiul Iași Bogdan Balanișcu la funcția de Primar al municipiului Iași.

Ieșenii au dreptul să își dorească mai mult decât au primit până acum din partea unei administrații peneliste asupra căreia planează numeroase suspiciuni de corupție. De aceea Partidul Social Democrat Iași propune o echipă politică tânără, dinamică, curajoasă și ambițioasă, hotărâtă să pună în practică o nouă viziune asupra administrației, în care faptele și pragmatismul să primeze asupra vorbelor deșarte și machetelor frumos colorate.

Iașul are nevoie de schimbări profunde la nivelul administrației. Punem Iașul pe primul loc nu este un simplu slogan de campanie, ci reprezintă o întreagă echipă pregătită să facă administrație într-un mod eficient și corect cu banul public. Alături de toți colegii mei vreau să demonstrăm că putem să oferim mai mult comunității. Este vital să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare și într-un alt ritm de lucru. Vedem toți cum alte orașe și județe sunt înaintea noastră din toate punctele de vedere.

A fost nevoie ca la Guvernare să vină un premier social-democrat pentru ca Iașul să nu mai fie ocolit de mari proiecte de infrastructură. Autostrăzile A7 și A8 sunt în lucru, în curând se deschide șantierul și pentru construcția Spitalului Regional de Urgență. Proiectul sălii polivalente a fost aprobat la nivel de indicatori tehnico-economici. Din păcate, în ultimii aproape patru ani peneliștii nu au făcut nimic pentru Iași și ieșeni. Nu au nici măcar o finanțare pentru un proiect important” a declarat prefectul Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

Candidez pentru funcția de primar al Iașului, încrezător în faptul că orașul pe care în numim cu toții „acasă” merită mai mult, că fiecare ieșean merită mai mult!

Intru în această competiție electorală cunoscând îndeaproape problemele Iașului profund, în care oamenii stau cu orele în #trafic, urmând ca după aceea să ducă o adevărată vânătoare a locurilor de #parcare, în care copiii au devenit „navetiști” între cartiere pentru putea avea acces la educație, în care cei mici nu au locuri de joacă și de recreere, în care machetele au luat locul proiectelor reale, în care neputința și nepăsarea unei administrații liberale sunt acoperite cu gazon, în speranța că neajunsurile și problemele orașului nu vor ieși la suprafață.

Candidez la funcția de primar pentru că am înțeles nevoile reale ale oamenilor și pot veni cu #soluții și #proiecte pentru fiecare în parte. Știu că printr-un dialog continuu cu dumneavoastră ieșenii, cu multă muncă și asumare, vom putea să readucem Iașul în fruntea orașelor dezvoltate din România, cu un nivel crescut de trai, care să asigure un viitor stabil copiilor noștri! Iașul merită mai mult, iar din data de 9 iunie vom începe să scriem povestea Iașului măreț, Iașului dezvoltat, Iașului în care fiecare ieșean contează!” a declarat secretarul de stat Bogdan Balanișcu, președintele PSD Municipiul Iași.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Alegeri 2024: idei și proiecte

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top