Connect with us

Patru blocuri cu 10 etaje vor fi ridicate lângă Selgros

Pe acest teren sunt propuse blocurile

Investiții private

Patru blocuri cu 10 etaje vor fi ridicate lângă Selgros

Proiectul rezidențial de lângă Selgros – un ansamblu cu 4 blocuri cu 10 etaje – a ajuns pe masa Comisiei pentru monumente istorice care urmează să se pronunțe.

Ansamblul este propus de către firma Styl Imobil Company, unde acționar majoritar este Ionel Budeanu (patronul Coseli), om de afaceri care a implementat mai multe proiecte imobiliare în oraș – unele cu scandal.

Inclusiv proiectul de pe bld. Poitiers 10 a fost contestat în faza de elaborare, o sesizare în acest sens fiind depusă de către Selgros.

Amplasamentul investiției:

Pentru asigurarea parcărilor, investitorilor imobiliar și-a asumat construirea unui pod peste râul Nicolina care să facă legătura dintre amplasament și o altă parcelă din proprietatea sa unde ar urma să fie amenajate aproape 300 de locuri de parcare.

Proiectul Planului Urbanistic Zonal (PUZ) a fost aprobat în plenul Consiliului Local (CL) a fost aprobat în 2018.

Investitorul are la dispoziție o suprafață de aproape 5.300 mp. În PUZ au fost prevăzute două niveluri în subteran la fiecare imobil, alături de parter și 11 etaje (ultimul etaj fiind tehnic). Procentul maxim de ocupare al terenului este de 35%, în timp ce coeficientul de utilizare a terenului este egal cu 4. Astfel, dezolvatorii pot construi blocurile pe o suprafață de 1.852 mp, în timp ce circulațiile, aleiile și locurile de parcare vor ocupa 2.646 mp, iar spațiile verzi aproape 794 mp.

Apix.ro a mai scris în trecut despre acest proiect, dar, la acel moment, nu era rezolvată problema parcărilor. Publicăm acum planșa urbanistică actualizată cu evidențierea locurilor de parcare propuse de către investitor:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top