Connect with us

Pro Invest: Hală de producție pe șos. Iași – Tomești

În zona de construire este acum teren viran

Investiții private

Pro Invest: Hală de producție pe șos. Iași – Tomești

Pro Invest SRL, producător ieșean de tuburi flexibile și extensibile, va construi o nouă hală de producție pe șos. Iași – Tomești. Proiectul a fost deja autorizat, în contextul în care un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aferent investiției a fost aprobat încă de acum aproape 10 ani.

Amplasamentul investiției:

Primăria a emis autorizația de construire recent în baza unui PUZ aprobat de plenul Consiliului Local în 2009.

Se propune autorizarea unor lucrări de construire pentru o hală de producție și depozitare tubulaturi ventilație din tablă și folie de aluminiu, depozitare scule și materiale pentru construcții, spații administrative și o hală de depozitare anvelope”, se arată în autorizația 425/2018.

Beneficiarul are la dispoziție o suprafață de 4.400 mp de teren. Pro Invest va construi hala pe 40% din această suprafață, la un regim de înălțime de parter și un etaj, precum și o înălțime maximă de 9 metri. Hala este împărțită în două construcții.

Potrivit site-ului companiei, începând cu anul 2016, Pro Invest este producător și distribuitor de tuburi flexibile și extensibile din aluminiu și inox.

„Totodată, Pro Invest este importator și distribuitor autorizat pentru branduri consacrate la nivel mondial: Saint Gobain, Michelin, Good Year, Continental”, se arată pe site-ul firmei.

În anul 2016, ultimul an pentru care sunt disponbibile la acest moment informații financiare, Pro Invest SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 14,6 milioane lei și un profit net de 1,4 milioane lei, la un număr mediu de 39 de angajați. De altfel, în perioada 2000 – 2016, Pro Invest a terminat fiecare an financiar pe profit, cel mai mare fiind cel înregistrat în anul 2016.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top