Connect with us

Proiect imobiliar pe 2,5 ha în Poitiers (lângă Continental)

Investitorul este constructorul cartierului Vișoianu

Investiții private

Proiect imobiliar pe 2,5 ha în Poitiers (lângă Continental)

Dezvoltatorul celui mai mare ansamblu rezidențial din Iași, Cătălin Tudosă, pregătește un proiect de amploare pe raza municipiului. Prin intermediul firmei sale (Cat Construct Grup SRL), Tudosă vrea să investească într-un complex de locuințe colective, spații de birouri, alimentație publică, spații comerciale și funcțiuni asociate. În prezent, Tudosă extinde cartierul Vișoianu din Lunca Cetățuii cu opt blocuri de 12 etaje, în total fiind vorba de peste 1.200 de locuințe.

Amplasamentul investiției:

Proiectul va fi implementat în imediata apropiere a intersecției PoitiersBuciumTrei Fântâni, pe bd. Poitiers nr. 2. Anul trecut, Tudosă a achiziționat, pentru 14 milioane lei, o suprafață de peste 2,5 ha pe care se află 20 de construcții (fostele hale Incom SA). O mare parte din această sumă a fost împrumutată de la bănci, potrivit informațiilor APIX.

Deocamdată, omului de afaceri i-a fost eliberat un certificat de urbanism care a stabilit necesitatea întocmirii unui Plan Urbanistic Zonal.

În zona Poitiers există în plan sau în derulare mai multe proiecte urbanistice care vor aduce un plus de valoare zonei: Continental ridică o a două clădire, Construcții Hidrotehnice construiește un ansamblu rezidențial în Manta Roșie și, nu în ultimul rând, în zonă va apărea și un supermarket.

De asemenea, bd. Poitiers este inclus în proiectul șoselei de centură, proiect ce va, probabil, demarat în următorii ani.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top