Connect with us

Iulian Dascălu construiește cea mai mare clădire din țară

Cea mai înaltă clădire din țară va avea 155 metri

Investiții private

Iulian Dascălu construiește cea mai mare clădire din țară

Omul de afaceri Iulian Dascălu investește 220 milioane euro în Timișoara în ansamblul multifuncțional Openville. Complexul va ocupa o suprafață de aproapre 600.000 mp și va cuprinde șapte clădiri de birouri (130.000 mp – suprafața închiriabilă) și spații de retail (65.000 mp). În ansamblu vor fi amenajate patru săli de evenimente (capacitate totală de 2.500 de persoane) și cel mai mare parc suspendat din țară (55.000 mp). De asemenea, parcarea din Openville va fi mai mare decât cea de la Palas Iași: va avea peste 4.000 de locuri de parcare.

Construcţia proiectului din Timişoara a început în septembrie 2015, cu lucrările la UBC 2, clădire cu o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi şi 11 etaje. Aceasta a fost finalizată la sfârşitul anului trecut, printre chiriaşi regăsindu-se Ness Software Engineering Services, policlinica Regina Maria şi Autoliv România”, a scris Zf.ro, într-un articol din luna ianuarie.

În complexul Openville va fi construită și cea mai înaltă clădire din țară, care va avea 155 metri. Lucrările vor începe în această primăvară, potrivit unui comunicat recent al Iulius Grup.

„Openville va fi un centru urban activ, care va crea o experienţă unică în regiune: va reprezenta cel mai bun loc din oraş în care să lucrezi şi o destinaţie aparte de socializare şi relaxare, unde te poţi recreea, fie la cumpărături, restaurante şi cafenele, fie în aer liber, în parcul de 55.000 mp. Aceste trei clădiri de birouri noi, cu termen de livrare între 12 şi 18 luni, împreună cu UBC 2, inaugurată în luna ianuarie, şi UBC 1, care urmează a fi finalizată în această vară, reprezintă prima fază de dezvoltare a ansamblului Openville şi vor forma principalul centru de business din vestul ţării”, a declarat preşedintele companiei Iulius, Iulian Dascălu, citat în comunicatul Iulius Grup.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top