Connect with us

Proiect nou în Calea Chișinăului: blocuri cu 15 etaje

Investiții private

Proiect nou în Calea Chișinăului: blocuri cu 15 etaje

Un nou proiect imobiliar a intrat în procesul de autorizare la Primărie: un complex cu blocuri de 15 etaje în Calea Chișinăului, lângă fostul sediu Electra. Proiectul a obținut deja un prim aviz – cel de oportunitate.

Potrivit planului urbanistic zonal (PUZ), beneficiarul este firma Top Vas SRL, societate înregistrată în București, iar asociat este Vasile Zlate. În prezent, pe teren, care are o suprafață totală de peste 3.500 mp, sunt două terenuri de fotbal.

Amplasamentul terenului (evidențiat cu roșu)

Construire locuințe colective, spații comerciale și servicii”, este obiectul proiectului de PUZ. Conform documentului, regimul maxim de înălțime este propus cu demisol, parter, mezanin, 15 etaje și un etaj tehnic. La un coeficient maxim de utilizare a terenului egal cu 4, complexul poate avea o suprafață desfășurată de până la 14.000 mp. Înălțimea maximă este propusă la 59 metri. În PUZ mai apare un regim cu trei niveluri, cel mai probabil pentru zona de spații comerciale și servcii.

Amplasamentul se află pe Calea Chișinăului, la circa un kilometru distanță de intersecția cu bld. Tudor Vladimirescu, în apropiere de Podul Metalurgiei, respectiv în zona fostului sediu al Electra (scos la vânzare).

Deocamdată, nu există informații publice cu privire la propunerea de mobilare urbană – vom reveni asupra acestui subiect când vom avea informații suplimentare.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top