Connect with us

Proiectul parcării supraterane din Mușatini ajunge în CL: 250 de locuri de parcare

Proiecte publice

Proiectul parcării supraterane din Mușatini ajunge în CL: 250 de locuri de parcare

Consilierii locali vor aproba în prima parte a acestui an planul urbanistic zonal aferent construirii unei parcări supraterane în zona Mușatini, din cartierul Alexandru cel Bun. Proiectul datează deja de 3 ani, dar implementarea a fost defectuoasă și a fost bifată inclusiv o licitație eșuată de execuție.

Din PUZ-ul care va fi supus aprobării CL putem afla ca parcarea supraterană va avea un regim cu demisol, parter, 3 etaje și terasă, la o înălțime maximă de 18 metri. Parcarea va fi construită pe un teren de aproape 2.500 mp, în condițiile ocupării a circa 60% din această suprafață.

„Parcela studiată este accesibilă auto și pietonal din Str. Mușatini, amplasat pe latura nord-estică a amplasamentului. Strada Mușatini este un drum cu îmbrăcăminte definitivă asfalt, în stare bună, necesitând lucrări periodice de întreținere, cu câte o bandă de circulație pe sens, având o lățime minimă de 6.00 m”, se arată în proiectul de PUZ.

Terenul are asigurat accesul la utilități existente în zona: alimentare energie electrica, alimentare gaze naturale și la retelele de alimentare cu apă și canalizare, aflate la str. Musatini.

„Se propune o parcare supraetajată, cu cca. 250 locuri de parcare. Asigurarea locurilor de parcare se face în interiorul construcției propuse și pe terasa acesteia”, se mai arată în PUZ.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

To Top