Connect with us

Reintră la vot în Consiliul Local blocul de lângă intersecția Bucium – Poitiers

Investiții private

Reintră la vot în Consiliul Local blocul de lângă intersecția Bucium – Poitiers

Consiliul Local (CL) va dezbate, din nou, oportunitatea construirii unui bloc cu 6 etaje în apropierea intersecției Bucium – Poitiers – Trei Fântâni, un proiect urbanistic al firmei Agroindustriala care, anterior, a fost respins de către plen.

Diferența față de alte ședințe este că liberalii au din nou majoritatea necesară aprobării unui astfel de proiect, după ce l-au atras de partea lor pe Răzvan Timofciuc, desemnat viceprimar. Blocul propus de Agroinstriala are 9 niveluri: 2 în subteran, parter și 6 etaje.

Amplasamentul investiției

Agroindustrială Bucium are în proprietate circa 2.700 mp, iar, în 2020, a obținut aviz favorabil pentru construirea unei clădiri de birouri. Motivul pentru care, anterior, proiectul a fost respins în contextul supraaglomerării șos. Bucium și problemele de trafic existente la intersecția cu bld. Poitiers și str. Trei Fântâni.

Proiectul are aviz de la Comisia de circulație a municipiului Iași, precum și de la Poliția Rutieră. O problemă este că unele dintre avize atașate documentației, inclusiv cel al polițiștilor rutieri, au expirat de câteva luni – proiectul a fost pe masa consilierilor în mai multe rânduri pe finalul anului trecut, dar plenul a amânat sau respins investiția.

O randare a proiectului

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top