Connect with us

Silk District vă găzdui până la 1.000 de rezidenți până la finalul anului: au început lucrările la noi blocuri

silk district

Investiții private

Silk District vă găzdui până la 1.000 de rezidenți până la finalul anului: au început lucrările la noi blocuri

Aproape 1.000 de rezidenți se vor putea muta în noul complex Silk District până la finalul acestui an, conform unui comunicat al investitorului Prime Kapital. De asemenea, în complex sunt așteptați și chiriașii clădirii de birouri Clasa A recent finalizate. În același timp, oficialii companiei au anunțat începerea lucrărilor la Faza 3 Rezidențial – o investiție de 34 milioane euro.

„În primăvara acestui an, Prime Kapital a lansat vânzările pentru Faza 3 Silk District, care s-a bucurat de un interes ridicat, primele 100 de apartamente fiind deja vândute. De asemenea, și primele două faze rezidențiale din Silk District, acum finalizate, au înregistrat progrese excepționale, cu peste 90% din cele 661 de apartamente vândute, în timp ce primii rezidenți din Faza 1 s-au mutat deja”, se precizează în comunicatul Silk District.

Noua etapă de dezvoltare în cadrul Silk District include construcția a 380 apartamente moderne, locuri de parcare și zone verzi extinse. Faza 3 va implica 600 de muncitori, 4 macarale și aproximativ 15.000 de metri cubi de beton.

„Suntem foarte încântați de modul în care crește și se sudează întreaga comunitate. Viziunea noastră este de a crea o comunitate vibrantă în care confortul, durabilitatea și inovația converg pentru a redefini stilul de viață urban și spațiile de lucru cu acces facil la servicii curente. Începerea lucrărilor la Faza 3 Rezidențial reprezintă o continuare firească a dezvoltării proiectului, în timp ce procesul de design pentru următoarele două faze este în plină desfășurare”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital.

Potrivit investitorului, proiectul va include spații verzi, magazine și spații de birouri, precum și infrastructură îmbunătățită, pentru o mai bună conectivitate cu orașul.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top