Connect with us

Un complex rezidențial din Galata intră într-o nouă etapă de dezvoltare

panoramic residence galata luxury edition
Articol susținut de EVO Imobiliare

Investiții private

Un complex rezidențial din Galata intră într-o nouă etapă de dezvoltare

Complexul rezidențial Panoramic Residence Galata intră într-o nouă etapă de dezvoltare, odată cu începerea lucrărilor la noi blocuri prevăzute în ansamblul care, în final, va numără 7 imobile de locuințe.

„Complexul Panoramic Residence Iași – Luxuri Edition îmbină armonios luxul cu confortul, oferind o varietate de apartamente decomandate cu una, două sau trei camere. Proiectul Panoramic Residence se distinge prin două tipuri de configurații pentru clădiri, fiecare proiectată să satisfacă diverse preferințe și nevoi”, spun reprezentanții investitorului.

  • Pentru detalii privind disponibilitatea apartamentelor puteți suna la numărul de telefonul 0757.858.142. Alte informații pot fi consultate și la ACEST LINK.
panoramic residence galata luxury edition

Noua etapă de dezvoltare prevede construirea a trei blocuri cu regim mediu de înălțime (demisol, parter, 4 etaje și mansardă). Potrivit dezvoltatorului, vor fi amenajate 45 de apartamente pe fiecare imobil, cu 1, 2 și 3 camere. Suprafața fiecărei locuințe va fi cuprinsă între 41,67 și 82,45 mp. Alte patru blocuri sunt proiectate în complex (demisol, parter, 3 etaje și pod), iar fiecare dintre acestea va găzdui 32 de apartamente (1,2 și 3 camere cu suprafețe între 45,04 și 87,31 mp).

  • Localizarea strategică a Panoramic Residence Galata – LUXURY EDITION aduce un plus de valoare: complexul este situat la doar 50 m de stația de transport în comun CTP Iași, cu acces facil la traseele autobuzelor 23 și 503. Proximitatea față de supermarketul PROFI și magazinul La Doi Pași, la doar 50, respectiv 100 m distanță, asigură că rezidenții au tot ce le trebuie la îndemână. Mai mult, complexul se află la numai 1 km de MARKET FAMILY și LIDL Miroslava, cea ce vă oferă și mai multe opțiuni de cumpărături.

„Construite din materiale de cea mai bună calitate, aceste blocuri noi vor avea zidărie exterioră din caramidă, cu pereți interiori despărțitori tot din caramidă, asigurând durabilitate și izolare fonică superioară. Exteriorul beneficiază de un termosistem de 10 cm, garantând eficiență energetică și confort termic pe tot parcursul anului, atat vara cât și iarna”, potrivit dezvoltatorului.

Toate apartamentele vor fi livrate la cheie, dotate cu toate utilitățile și finisaje moderne care reflectă ultimele tendințe în design interior: de la ușă metalică la intrare, centrala termică de apartament, tâmplărie PVC de înaltă calitate, și până la gresie, faianță, parchet și lavabil.

În total, complexul include 263 de apartamente noi de vânzare, spații comerciale și de birouri, toate integrate într-o infrastructură bine pusă la punct. „Curtea și parcarea, atât supraterană cât și subterană, sunt private și oferă acces limitat în complex, garantând siguranța și intimitatea locuitorilor. De asemenea, spațiile comune vor fi amenajate cu grijă, incluzând alei pietonale și auto asfaltate, precum și spații verzi frumos amenajate”, mai spun oficialii companiei.

panoramic residence galata luxury edition

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top