Connect with us

Proiect: blocuri de locuințe în locul parcării de la centrul de afaceri IDEO

centrul de afaceri IDEO din Iasi

Investiții private

Proiect: blocuri de locuințe în locul parcării de la centrul de afaceri IDEO

Grupul Tester, patronat de omul de afaceri Bogdan Pițigoi, vrea să construiască blocuri de locuințe în locul parcării de la centrul de afaceri IDEO. Conform informațiilor APIX.ro, un astfel de proiect a intrat în avizare la nivelul intituției de resort, dar nu există încă informații publice detaliate cu privire la investiție.

Intenția omului de afaceri este de a construi un ansamblu multifuncțional cu locuințe colective, birouri, comerț, servicii, servicii medicale, alimentație publică, parcaj subteran și suprateran, amenajări peisagistice, sistematizare verticală, infrastructură pietonală, rutieră și edilitară.

amplasament blocuri bogdan pitigoi
Amplasamentul investiției – în prezent, pe cea mai mare parte a terenului este amenajată o parcare care deservește firmele din centrul IDEO

Din estimările APIX.ro, Tester Grup SRL are la dispoziție o suprafață de circa 12.000 mp pentru implementarea investiției. În ultimii ani, la ieșirea din oraș prin Păcurari, au fost inițiate mai multe proiecte imobiliare, unele finalizate deja.

Tester Grup este patronată de Bogdan Pițigoi, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Iași. Ideea construirii de blocuri în cazul acestuia este o noutate, nefiind implicat anterior în dezvoltări rezidențiale de acest tip. În 2023, Tester a avut venituri de 7,7 milioane lei și un profit de 2,3 milioane lei, cu un număr mediu de 7 angajați.

Vom reveni asupra acestui proiect de îndată ce vom avea mai multe informații.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top