Connect with us

Noi investiții în Parcul Industrial Miroslava: cinci hale de producție, trei investitori distincți

parcul industrial miroslava iasi

Investiții private

Noi investiții în Parcul Industrial Miroslava: cinci hale de producție, trei investitori distincți

Noi investiții vor fi implementate în Parcul Industrial I Miroslava: conform mai multor documente consultate de APIX.ro, trei investitori distincți au în plan construirea a cinci hale de producție. Cele trei proiecte sunt în faza de obținere a avizelor necesare autorizării lucrărilor.

Investitorii sunt Catena SRL, All Green SRL și Dalex Termo Prod SRL, primele două firme fiind din Iași, iar a treia din Botoșani. Catena este specializată în comerțul cu aparate electrice, All Green desfășoară o activitate de cercetare tehnologică și inginerie produselor, în timp ce Dalex produce materiale plastice pentru construcții.

noi fabrici parc miroslava
Amplasamentele investițiilor, legendă: Parcela roșie – Catena, parcela verde – All Green, iar parcela albastră – Dalex

Catena are la dispoziție un teren cu o suprafață de 3.000 mp, iar intenția firmei este de a amenaja trei construcții cu cu regim parter și un etaj parțial, la înălțime maximă de 8 metri. Primul imobil va fi showroom (și depozitare produs finit), în a doua hală vor fi produse tablouri electrice, iar în cealaltă vor fi linii de producție corpuri de iluminat. Fiecare construcție va avea o suprafață desfășurată de 600 mp.

Lângă halele Catena, All Green SRL va construi un imobil cu următoarele funcțiuni: hală de producție, birouri și laboratoare. Această firmă are concesionată de la Primăria Miroslava o suprafață de 3.500 mp. În prima etapă a proiectului vor fi amenajate laboratoarele și birouri, iar, ulterior, în faza II, va fi construită hala. Suprafața desfășurată a imobilului va fi de circa 2.500 mp.

„Amenajarea exterioară cuprinde aleile de acces și aleile pietonale din pavele autoblocante, trotuare și spații verzi, amenajate cu gazon și diferite specii de plante și arbuști. Suprafețele libere din spațiul de retragere față de aliniament vor fi plantate cu arbori în proporție de min. 40% formând de preferință o perdea vegetală pe tot frontul incintei”, se arată în proiectul All Green.

În ceea ce privește investiția Dalex, în colțul nord-vestic al parcului industrial, proiectul presupune amenajarea unei hale de producție cu o suprafață desfășurată de aproape 3.500 mp – investitorul are la dispoziție un teren cu o suprafață de 5.000 mp. „Clădirea va avea funcțiunea de spațiu de producție tâmplărie din aluminiu (uși și ferestre), depozitare și showroom. Profilele de aluminiu vor fi achiziționate (importate), depozitate, debitate și asamblate în produs finit”, se arată în documentația consultată de APIX.ro.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top