Connect with us

Un grup german va construi o fabrică în parcul industrial II din Miroslava

unitate gergen
Investitorul este grupul Gergen

Investiții private

Un grup german va construi o fabrică în parcul industrial II din Miroslava

Grupul german Gergen Kipper und Fahrzeugbau, un producător de piese metalice cu o experiență de 85 de ani, va investi circa 2,4 milioane euro pentru construirea unei unități de producție în Miroslava, în parcul industrial II, în vecinătatea investiției realizate Mennekes. Gergen are la dispoziție un teren cu o suprafață de circa 5.700 mp.

Potrivit informațiilor APIX.ro, va fi construită o hală de producție cu un regim de înălțime parter cu 2 etaje (ultimul etaj parțial). Fabrica va ocupa o suprafață construită de 2.400 mp și una desfășurată de 2.700 mp. La noua unitate vor fi utilizate mașini CNC pentru debitare cu plasmă și oxigen, îndoire tablă, frezare și strunjite și găurire.

schita amplasament gergen
Amplasamentul investiției – fabrica va fi construită în termen de 24 de luni

Amplasamentul este într-o zonă cu caracter industrial, iar cea mai apropiată locuință se află la circa un kilometru. „Construire hală pentru producție utilaje, spații administrative, platforme, amplasare totem, amenajare acces, împrejmuire, racorduri utilități, organizare de șantier”, este obiectul proiectului.

Pe teren vor fi amenajate 22 de locuri de parcare. La noua fabrică vor fi angajate, în primă instanță, 45 de persoane, iar 39 dintre acestea vor fi implicate în procesul de producție. Potrivit site-ului oficial, Gergen are o experiență de peste 85 de ani în realizare de produse de piese pentru încărcătoare de bascule, stivuitoare, operatori de siloz și remorci.

teren gergen
Zona de construire a fabricii

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top