Connect with us

Descoperă Grand Beetle Residence 2 – cel mai nou complex rezidențial din Tătărași

grand beetle
Articol susținut de Evo Imobiliare

Investiții private

Descoperă Grand Beetle Residence 2 – cel mai nou complex rezidențial din Tătărași

Grand Beetle Residence 2 este un complex rezidențial în construcție, situat în una dintre cele mai căutate zone din oraș: Tătărași. Amplasarea ansamblului oferă viitorilor locatari un acces rapid la punctele de interes din municipiu, inclusiv la școli, magazine și servicii de sănătate.

Ansamblul va cuprinde patru blocuri, cu termene etapizate de livrare a apartamentelor (1, 2 și 3 camere), începând din septembrie 2024 și până în decembrie 2026. „Fiecare apartament este proiectat cu atenție la detalii și dispune de finisaje de calitate superioare pentru a oferi confort și rafinament. Investiția într-un apartament la Grand Beetle Residence 2 oferă oportunități de creștere a valorii, fie că doriți să locuiți sau să închiriați unitatea”, spun reprezentanții investitorului.

  • Pentru detalii și programarea unei vizite puteți suna sau trimite un mesaj (WhatsApp, Viber sau Telegram) la numărul de telefon 0757.858.142 sau pe email la adresa office@evo-imobiliare.ro.

Cele patru blocuri din ansamblu sunt clădiri certificate clasa „A”, ceea ce asigură cea mai înaltă calitate și siguranță structurală. Potrivit investitorului, construcția se bazează pe piloți forați (la o adâncime de 18 metri), iar pereții lamelari sunt realizați din beton armat, în condițiile unei structuri pe cadre de beton.

grand beetle
Click pe imagine pentru a o mări

Ferestrele și ușile sunt realizate din tamplărie blu Evolution Salamander, asigurând izolare termică și fonică de cea mai bună calitate, conform investitorului, iar balcoanele dispun de parapeti din sticlă de 2 cm pentru o vizibilitate maximă. „Apartamentele sunt compartimentate în mod decomandat, oferind spațiu și flexibilitate în amenajare. Pereții din caramidă Porotherm asigură izolarea termică și confortul termic”, mai spun oficialii companiei.

Printre alte dotări ale ansamblului se numără: încălzire în pardoseală TECE, termostate TECE (cu reglaj de ambient și pardoseală în fiecare cameră), videointerfon Electra, aer condiționat (12.000 BTU), iluminat LED (cu senzori de prezență), plăci ceramice de dimensiuni mari, obiecte sanitare suspendate, uși marca PINUM și NUSCO (Italia), instalații electrice din cupru, parchet laminat și plintă (MDF, EGGER), contorizare individuală pe casa scării, centrală proprie în condensare sau lifturi Schindler (2 în fiecare scară).

Grand Beetle Residence 2 dispune de două niveluri de parcare subterană, inclusiv o stație de încărcare pentru mașinile electrice. Accesul în complex este securizat prin bariere cu citire a numerelor de înmatriculare la intrare. În plus, ansamblul este prevăzut cu un sistem de supraveghere video a spațiilor comune, sistem care adaugă un nivel suplimentar de securitate și control.

evo imobiliare

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top