Connect with us

Un nou parc industrial la Iași, investiție care va fi derulată de un grup româno-german

Parcul Industrial I Miroslava
Imagine generică cu parcul industrial actual din Miroslava

Investiții private

Un nou parc industrial la Iași, investiție care va fi derulată de un grup româno-german

RC Beton Bau, o companie de con­strucţii din Iaşi, vrea să dezvolte un parc industrial în acelaşi judeţ, cu o investiţie care se ridică la 53,3 milioa­ne de lei. Compania a aplicat pentru obţinerea unui ajutor de stat în va­loare de 20,8 milioane de lei, scrie Ziarul Financiar.

Parcul industrial „ar urma să fie compus dintr-o hală de fasonat, o sta­ţie care produce asfalt şi o staţie de betoane”, creând în total 90 de locuri de muncă. „În cadrul parcului indus­trial vom produce beton, asfalt şi oţel-be­ton fasonat“, spun re­prezen­tanţii RC Beton Bau.

Investiţia totală pre­vede achiziţia de tere­nuri, echi­pa­men­te şi utilaje pentru buna func­ţionare a celor trei unităţi de pro­ducţie, iar pe lângă utilaje se adaugă e­chipamente pentru asfalt şi beton care să închidă ciclul de produc­ţie – autobetoniere, pompe de beton, utilaje de împrăştiat asfaltul, camioane etc.

RC Beton Bau este deţinută în mod egal de Radu Bălan şi Codrin Botezat. Verificările APIX.ro au revelat că, anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 71 milioane lei și un profit net de peste 2 milioane lei, cu un număr mediu de 240 de angajați.

„RC BETON BAU este un grup româno-german cu experiență vastă pe piața construcțiilor rezidențiale, comerciale și industriale. Ne-am propus să devenim o referință pe piața construcțiilor civile, creând plus valoare pentru clienții noștri. Promovăm și investim în competență, pentru a oferi rezultate excepționale. Astfel, ne consolidăm poziția pe piața, contribuim la dezvoltarea sectorului și a comunitaților în care ne desfășurăm activitate. Toate acestea sunt posibile datorită unei echipe profesioniste și dedicate.”, se arată pe site-ul companiei.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top