Connect with us

Vagoanele CFR Călători vor fi reparate la Pașcani: contract de peste 100 milioane lei

vagon 2176 CFR Calatori
Foto: ClubFeroviar.ro

Local

Vagoanele CFR Călători vor fi reparate la Pașcani: contract de peste 100 milioane lei

Electroputere VFU Pașcani, în asociere cu Ateliere Grivița, este singurul ofertant la o licitație organizată de CFR Călători pentru repararea de vagoane (serie 2176) al cărei contract are o valoare estimată la 126 milioane lei, fără TVA.

Intenția CFR este de a încheia un acord-cadru pentru o perioadă de 23 luni, care va fi implementat prin semnarea mai multor contracte subsecvente. „Primul contract subsecvent, cu valabilitate de 12 luni de la semnarea acestuia, se va încheia după finalizarea procedurii de atribuire a acordului cadru, iar următoarele contracte subsecvente pentru serviciile rămase de executat vor fi ȋncheiate estimativ la 6 luni”, se precizează în documentația de atribuire.

După valoare, cel mai mic contract subsecvent ar urma să fie de 138.100 lei, iar cel mai mare de 19 milioane lei. În acordul cadru sunt incluse aproape 100 de vagoane.

„Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roti monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane disc de frana uzate complet sau defecte la osiile montate, refacere protectie anticoroziva si vopsire integrala in sistem poliuretanic, servicii de reconditionari / inlocuiri de subansamble / piese / materiale constatate pe fluxul de reparatie ca necesar a fi efectuate la vagoane de calatori seria 2176”, este obiectul acordului-cadru lansat de CFR Călători.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top